luni, 28 mai 2012

12.000 de euro și mulțumiri Bisericii Baptiste Renașterea din Arad!

           Dragelor bine v-am găsit, știu că nu vă scriu zilnic, dar încerc cum pot să vă țin la curent fiindcă meritați din plin.  După cum vedeți la situația donațiilor este scris că avem strânși 12.000 de euro. (Beneficiem de multe promisiuni, dar eu nu scriu articol pe blog doar după ce am primit și banii, asta ca să evit neînțelegeriile, în schimb când dau update la donații calculez și sumele promise, pentru că multă lume este interesat de situația donațiilor, și mai ales de diferența de bani).
       Datorită generozității voastre și a oamenilor care ne-au auzit strigătul disperat și nu au rămas indiferenți și mai ales datorită Domnului care nu înceteză să ne uimească și să ne arate cât de mult o iubește pe Nicole. Ne simțim extrem de mulțumiți și meritul nu ni-l asumăm noi, este meritul Domnului și al vostru, dragi prieteni, fiindcă ați fost alături de noi în tot acest timp, v-ați rugat pentru noi și pentru Nicole și noi nu putem decât să vă mulțumim. Suntem extrem de fericiți fiindcă suntem tot mai aproape de obiectivul nostru și cu siguranță Nicole o să fie bine.
          Trebuie să vă spun că s-au mobilizat foarte multe persoane și chiar comunități de la diferite culte, așa  cum ați citit de câteva săptămâni, despre enoriașii Bisericii Reformate din Aluniș, iar în acest moment vin cu o altă veste extrem de fericită, comunitatea bisericii Baptiste Renașterea din Arad împreună cu pastorul Ovidiu Drăgan, s-au rugat săptămâni întregi  pentru Nicole și au făcut o colectă special pentru ea iar datorită generozității enoriașilor,Nicole a primit o suma considerabilă, este vorba de 6200 roni, pentru ca să poate fi operată cât mai curând. Dorim să le mulțumim din nou tuturor celor care s-au implicat și sperăm să revenim curând în mijlocul comunității cu vești bune.

vă pupăm, Nicole și mami 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu