joi, 3 mai 2012

3000 euro ...și apariție în ziarul "Nyugati Jelen" din Arad

Așa cum am promis revin cu anunțul așteptat de câteva zile, astăzi a apărut cazul fetei și în presa locală maghiară, în ziarul "Nyugati Jelen", cine dorește și înțelege maghiara, poate citi articolul  aici. 
Avem și o altă veste foarte bună, am trecut pragul de 3000 euro în 5 săptămâni, ceea ce este foarte important pentru noi, mai exact avem 3400 euro. Vă mulțumim din suflet și vă dorim multă sănătate și fie ca Domnul să vă binecuvânteze.
Vă mulțumim că sunteți solidari față de noi și ne dați curaj să nu renunțăm. Nu aveți idee ce mult înseamnă o vorbă bună, un sfat prietenesc, deși pe mulți dintre voi nu vă cunoaștem personal, știm că sunteți oameni cu suflet cald și cu inimă mare.
Cu siguranță Nicole ne-a adus multă binecuvântare, chiar dacă trecem prin acest necaz, trebuie să vedem partea frumoasă, nimic nu este la întâmplare, vă mulțumesc că existați și că ne sunteți alături. Am cunoscut persoane foarte deosebite datorită acestui anunț umanitar, chiar există câteva legături de prietenie deja formate, așa că sunt convinsă că Domnul ne iubește și cu siguranță nu ne va lăsa să cedăm.
O să vă țin la curent cu toate noutățiile și promit că în curând o să vin și cu o surpriză un gest demn de apreciat a unor copilași care s-au mobilizat pentru fetița mea...
Vă pup și vă doresc o zi frumoasă plină de binecuvântări!
Cu drag, Blanka
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu