vineri, 4 mai 2012

Drama unei fetițe de 3 anișori...apariție în ziarul "Libertatea"

 "Ce poţi să-i răspunzi copilului tău când îţi pune o astfel de întrebare? Un tătic din Arad, Petru Bezsnei, a fost pus în faţa acestei situaţii de fetiţa lui de numai 3 anişori. Micuţa Nicole - Anamaria suferă de o afecţiune gravă şi este foarte aproape să-şi piardă vederea. În fiecare zi, fetiţa îi pune tatălui său aceeaşi întrebare: "Tati, de ce nu mai văd jucăriile?"

Nicole - Anamaria Adam-Bezsnei are 3 ani şi suferă de o afecţiune gravă la ochi. În 2009, micuţa a fost diagnosticată cu subluxaţie bilaterală a cristalinului şi Sindrom Marfan.
Ca să nu-şi piardă vederea, fetiţa are nevoie de implant de cristalin la ambii ochi."Am fost cu ea la mai multe clinici din ţară. Peste tot ni s-a dat acelaşi răspuns: fetiţa e prea mică pentru o intervenţie atât de complexă. Dacă mai aşteptăm însă, Anamaria ar putea să-şi piardă vederea. Deja cu ochiul stâng nu mai vede deloc. Dacă ia o jucărie în mânuţă, o aduce foarte aproape de ochişori ca să poată distinge ceva. Ştiţi ce mă întreabă în fiecare zi: "Tati, de ce nu mai văd jucăriile?", ne-a spus Petru-Stelian Adam-Bezsnei, tatăl copilei.
Cine dorește să citească întregul articol o poate face aici
Mulțumim că sunteți alături de noi.
Cu stimă, Nicole și tati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu