miercuri, 18 aprilie 2012

Hristos a înviat!

              Sper că ați avut parte de sărbatori pascale pline de lumină și multă pace în suflet.
Îmi pare rău că nu am reușit să vă scriu și înainte de sărbători, să vă doresc un Paște minunat în sânul familiei, dar trăiesc cu speranța că ați avut parte de tot ce v-ati dorit și că nu ați uitat semnificația acestei sărbători. Domnul Isus Hristos a murit pentru noi, s-a jertfit pentru ca noi să putem fi mîntuiți, ca apoi prin Învierea Lui să biruiască moartea. Hristos a înviat!
            După câteva zile de lungi meditații, dacă  tot am decis să îmi deschis sufletul față de voi, și să vă spun prin ce trecem, poate mai sunt și alții care se confruntă cu probleme de sănătate și poate au nevoie de curaj, îi îndemn să nu renunțe pentru nimic în lume să lupte. Recunosc că mi-e greu uneori, poate sunt judecată de ce am ales această variantă și nu am așteptat până apărea o fundație care să ne reprezinte, știți de ce am luat această decizie? pentru că în primul rând sunt mamă și mă doare că nu am banii aceștia, dar în schimb am ambiție si forța necesară să merg înainte, să nu mă blochez, pentru că viitorul copilei mele este în joc. Sunt convinsă că și dumneavoastră ați fi procedat la fel. Spre surprinderea mea deși am crezut ca suntem numai noi doi, multe persoane au fost solidari față de noi, ne-au trimis mesaje de încurajare, ne-au dat sfaturi, ne-au ajutat din puținul lor, să știți că românii sunt oameni generoși și foarte solidari. Le mulțumim tuturor care ne sunt alături în această campanie, înseamnă enorm pentru noi și de aceea am decis să vă deschid ușa casei mele, chiar și așa virtual, să o puteți cunoaște pe Nicole. 
      O sa vă postez câteva fotografii cu fetele mele, și voi începe din luna martie practic de când am aflat că trebuie operată de urgență, in Germania. A fost în 13 martie programată pentru control iar în 16 martie a împlinit 3 anișori și și-a dorit un tort cu buburuze, eu fiind pasionată de a crea torturi m-am bucurat că o pot face fericită Nu o să uit cât de mândră a fost de tortul ei, era așa de încântată că merită să vă arăt bucuria de pe chipul ei, când a văzut tortul. A exclamat "Bravo mami, îmi place!" Pozele vor vorbi în locul meu. 
                      Buburuza asta e foarte frumoasă...
 M-am bucurat mult sa văd pe chipul ei fericirea.
 ... a analizat inclusiv buburuza de pe brioșe...

Rar o văd zâmbind, îmi aduc aminte cât era bebeluș Sophie, a fost așa de retrasă și nu vorbea, era în lumea ei, de când Sophie umblă, este altfel. Se orientează după surioara ei, merge peste tot, face prostioare, nu mai este retrasă și a prins curaj de la micuța. De multe ori se joacă împreună așa de frumos, dar cateodata se mai și ceartă.
Când mergem în parc are mare grijă de micuța.
     Aici mi-a cerut să o plimbe ea pe Sophie.

Va doresc sa aveți o zi bună și o să revin cu povestea noastră.
Vă pupăm, Nicole și Blanka

2 comentarii:

  1. Adevărat a înviat!

    Ai nişte fetiţe minunate, să îţi trăiască! Sper din tot sufletul să puteţi ajunge cu Nicole la Frankfurt cât mai repede.
    Sfântul pe care vi l-aţi ales ocrotitor este un sfânt puternic şi bun...să mijlocească în rugăciunea sa pentru voi toţi!
    Ce este cu neputinţă la oameni, este cu putinţă la Dumnezeu.

    Postarea mea pentru Nicole este aici:
    http://laportilecerului.blogspot.com/2012/04/o-mama-se-roaga.html

    Doamne, ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mariana postarea ta mi-a dat lacrimi, asa de frumos ai scris...iti multumesc frumos. Domnul sa te binecuvinteze ca esti asa de devotata si solidara fata de cazurile umanitare, am vazut ca promovezi multe cazuri ceea ce imi da mare incredere. Cuvintele tale imi dau putere. Iti multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere